DK  |  UK

Om Christian Baun

Grafisk designer mDD
Jeg har designet og implementeret logo for 350+ virksomheder og produkter, men min næste opgave er altid den vigtigste for mig. Jeg går til opgaven med ydmyghed, grundighed og forretningsforståelse, hvilket har kastet 30 designdiplomer af sig, indtil videre. Jeg er jurymedlem i 9 forskellige internationale design awards, hvilket har bragt mig til bl.a. Milano, Tokyo, Düsseldorf, Montréal, Stockholm og New York City – en stor kilde til inspiration og viden om tendenser indenfor logodesign, identitet og grafisk design generelt.
Logoerne på mit site er alle implementerede.

Med venlig hilsen
Christian Baun
Grafisk designer MDd


 

Medlemsskaber:

Design danmark
En af Europas få multidisciplinære medlemsorganisationer, der repræsenterer både udøvende designere og andre, der beskæftiger sig professionelt med design. Med mere end 1000 medlemmer, udgør organisationen således en fælles, slagkraftig og indflydelsesrig platform med mandat til at tale på vegne af det samlede, professionelle designmiljø i Danmark. Foreningens aktiviteter spænder fra juridisk bistand til medlemsarrangementer, indsamling og formidling af relevant viden, etablering af netværk, efteruddannelse og rådgivning til at fremme forståelse for den betydning design og danske designeres kompetence har for konkurrenceevne og evne til fornyelse, samt menneskers livskvalitet.

Asia Designer Communication Platform
I 2018 blev jeg (med slet skjult stolthed) inviteret til at være Senior Member af ADP / Asia Designer Communication Platform. Foreningen er den første tværspektrede designforening i Asien for at imødekomme design samfundets interesser og fremme design som helhed - internationalt.
 
Societas Heraldica Scandinavica
Siden 1959 har Societas Heraldica Scandinavia været samlingspunkt for heraldisk interesserede i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Den er med sine mere end 400 medlemmer Nordens største heraldiske forening. Igennem mit engagement i ovennævnte forening, vil jeg være yderligere kvalificeret til at løse opgaver af heraldisk karakter.
Lad os tale sammen!
Lad os tage en uforpligtende snak - jeg glæder mig til at hilse på dig!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Loading...
Christian Baun
Grafisk designer MDd
www.logodesign.dk

Østerfælled Torv 3
DK-2100 København Ø
Telefon +45 23 20 00 69
   
Logodesign | Rothesgade 10 st th | 2100 København Ø | Tlf.: 23 20 00 69