DK  |  UK

Om Christian Baun

Grafisk designer mDD
Siden jeg startede min designvirksomhed i 1993 har jeg designet logo for minimum 300 virksomheder. Alle logoer på mit site har jeg designet alene og alle er implementeret i de respektive virksomheder.
 
Jeg gik i lære som reklametegner i 1987 og har siden nydt en alsidig tilværelse som grafisk designer, art director og kreativ chef på bl.a. Stampe & Stampe og Lysholm Reklamebureau hvor jeg har arbejdet med mærkevarer på det nordiske marked.

Med venlig hilsen
Christian Baun
Grafisk designer mDD

 

Medlemsskaber:

Design danmark
En af Europas få multidisciplinære medlemsorganisationer, der repræsenterer både udøvende designere og andre, der beskæftiger sig professionelt med design. Med mere end 1000 medlemmer, udgør organisationen således en fælles, slagkraftig og indflydelsesrig platform med mandat til at tale på vegne af det samlede, professionelle designmiljø i Danmark.

Foreningens aktiviteter spænder fra juridisk bistand til medlemsarrangementer, indsamling og formidling af relevant viden, etablering af netværk, efteruddannelse og rådgivning til at fremme forståelse for den betydning design og danske designeres kompetence har for konkurrenceevne og evne til fornyelse, samt menneskers livskvalitet.

Asia Designer Communication Platform

I 2018 blev jeg (med slet skjult stolthed) inviteret til at være Senior Member af ADP / Asia Designer Communication Platform. Foreningen er den første tværspektrede designforening i Asien for at imødekomme design samfundets interesser og fremme design som helhed - internationalt.
 
Societas Heraldica Scandinavica
Siden 1959 har Societas Heraldica Scandinavia været samlingspunkt for heraldisk interesserede i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Den er med sine mere end 400 medlemmer Nordens største heraldiske forening. Igennem mit engagement i ovennævnte forening, vil jeg være yderligere kvalificeret til at løse opgaver af heraldisk karakter.
Lad os tale sammen!
Lad os tage en uforpligtende snak - jeg glæder mig til at hilse på dig!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Loading...
Christian Baun
Logodesigner mDD
www.logodesign.dk

Østerfælled Torv 3
DK-2100 København Ø
Telefon +45 23 20 00 69
   
Logodesign | Rothesgade 10 st th | 2100 København Ø | Tlf.: 23 20 00 69