DK  |  UK

Proces

1. Møde/briefing/tilbud

Vi mødes hos dig/jer eller på mit kontor på Østerfælled Torv. Du/I fortæller om jeres virksomhed / jeg stiller de spørgsmål jeg har brug for at få belyst. Når der er et overblik over opgaven, så giver jeg et fast tilbud på at løse opgaven.

2. Debrief/igangsætning

1-2 dage efter mødet fremsender jeg et kort referat (debriefing om opgaven) til godkendelse hos dig/jer. Når debrief'en er godkendt så starter jeg opgaven op. I forbindelse med opstart betales (på en separat faktura) 50 % af mit tilbud. Senest 8 dage efter levering af det færdige arbejde betales de resterende 50%.

3. Præsentation

Efter typisk 3 uger (eller hvad vi aftaler) mødes vi til en præsentation af oplægget. I oplægget vil der altid optræde 3 konceptuelle retninger man kan gå i, for din virksomhed. Efter præsentationsmødet får du/I naturligvis det antal dage der er brug for, til at bestemme hvilket logo der er det helt rette.

4. Godkendelse/eventuelle tilretninger

Efter præsentationen vender du/I tilbage efter grundige overvejelser om hvilket logo der vælges. Brug evt mig som sparringspartner i udvælgelsesarbejdet. Hvis der er brug for en tilretning (eller flere) så er det inklusiv i det faste tilbud. Herefter godkender du/I logoet.

5. Patent og Varemærksestyrelsen

Når logoet er på plads, anbefaler jeg at du/I ansøger Patent og Varemærksestyrelsen om at få registreret logoet som et varemærke, men det er naturligvis en beslutning du/I selv skal træffe og betale for. Jeg kan guide dig/jer på vej. En god ide i forhold til at beskytte mod krænkelser af dit design. Ingen af mine kunder har fået afslag når de har søgt om at få deres nye logodesign registreret. Skulle uheldet stærkt imod forventning indtræde, at de forkaster logodesignet fordi det mangler særpræg, så designer jeg et nyt kvit og frit.

6. Levering

Jeg leverer logoet i både bitmap og vektorfil format. Oplysninger om farvekoder medfølger. Mine kunder ejer alle rettigheder 100 % over deres nye logo. Efter aftale med kunden præsenterer jeg altid et nyt logodesign på sociale platforme – bl.a. på LinkedIn hvor jeg præsenterer logoet for mine mere end 20.000 forbindelser fra erhvervslivet.
Lad os tale sammen!
Lad os tage en uforpligtende snak - jeg glæder mig til at hilse på dig!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Loading...
Christian Baun
Grafisk designer MDd
www.logodesign.dk

Østerfælled Torv 3
DK-2100 København Ø
Telefon +45 23 20 00 69
   
Logodesign | Rothesgade 10 st th | 2100 København Ø | Tlf.: 23 20 00 69